Meer dan verloskundigen

Onze verloskundigen zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende vakgebieden. Maar eigenlijk zijn ze veel meer dan dat. Ze helpen jou tijdens de reis van je zwangerschap. Onze praktijk is gestart vanuit de overtuiging dat zorg voor zwangere vrouwen nog prettiger en beter kan dan dat het al is.

De begeleiding, zorg en ondersteuning kun je volledig aan onze verloskundigen toevertrouwen. Met veel passie en liefde zorgen voor jou en je toekomstige kindje. Als begeleider, coach en vrolijk gezicht helpen onze verloskundigen jou door je zwangerschap heen.

EEN GREEP UIT ONZE ZORG

pic

Echoscopie

Bij Praktijk Onder de Linde maken wij alle echo’s zelf, zowel medisch als pret.

pic

Verloskunde

Zwanger zijn en krijgen van een kindje is een van de mooiste en belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Daarnaast is het ook een tumultueuze periode voor jou, je partner en eventuele aanstaande broertjes en zusjes.

Als moeder en vader wil je je kindje de beste start geven die maar mogelijk is. Wij zijn er van overtuigd dat alles wat aandacht krijgt, beter groeit.

Standaard plannen wij dan ook meer tijd in voor je. Maar dat is niet alles. Wij doen ons uiterste best om je een prettige beleving te bieden.

PLAN NU EEN CONSULT