Wij maken alle echo’s zelf, zowel medisch als pret

De echoscopisten van Praktijk Onder De Linde zijn allen opgeleid om medische echo’s uit te voeren.

Belevenis

Zwanger zijn is een bijzondere belevenis en een prachtige periode. De juiste hulp in dit proces is daarbij heel belangrijk. Bij Onder de Linde vinden we het belangrijk om jou te begeleiden en echt betekenis te geven aan je zwangerschap. Kom op kennismakingsgesprek en ontdek welke belevenis wij jou kunnen bieden.

de juiste zorg dichtbij

Liefdevol

Wij vinden het belangrijk om jou de fijnst mogelijke zwangerschap te bieden. Onze verloskundigen werken dagelijks met veel passie en liefde om dit doel na te streven.

Professioneel

Onze verloskundigen zijn zeer ervaren en hebben allemaal een eigen expertise. We werken met de beste apparatuur en zorgen voor de beste zorg.

Verzekerde echo’s

De medische echo’s die je tijdens je zwangerschap krijgt aangeboden, worden vergoed door de zorgverzekering. Bij de meeste zwangere vrouwen betekent dit een echo rond de 10 weken zwangerschap, de termijnecho en het Structurele Echoscopisch Onderzoek (SEO), ook wel de 20-weken echo genoemd. Het Eerste Trimester Structurele Echoscopische Onderzoek (ETSEO), ofwel de 13-weken echo, wordt vergoed vanuit de Rijksbegroting.
Naast deze standaard echo’s kan het voorkomen dat er een indicatie is voor een extra echo, dit kan als er twijfel bestaat over bijvoorbeeld de groei of de ligging van je kindje.

Voor al deze echo’s ben je welkom bij Praktijk Onder De Linde. Meer informatie over de vergoeding van echo’s door de zorgverzekering vind je hier.

De echo’s worden ruim ingepland zodat er alle tijd is om jullie kindje mooi in beeld te brengen en daarbij uitleg te geven. In een prettige omgeving en met veel uitleg, krijg je zo een bijzonder kijkje in je buik!

De soorten echo’s vind je hier.

Het aantal foto’s en de kwaliteit

Aan het aantal foto’s zit geen maximum. Het aantal mooie foto’s is uiteraard wel afhankelijk van de positie waarin je kindje ligt in de buik. Hoe mooier het ligt, hoe meer foto’s we kunnen maken en meegeven!

Meestal zijn wij in staat mooie beelden te maken van jullie kindje. Er zijn echter factoren die niet te beïnvloeden zijn, die mede de kwaliteit van de beelden bepalen. Zoals gezegd bepaald de ligging van jullie kindje de kwaliteit, maar er zijn nog veel meer factoren. Om er een aantal te noemen: de plaats waar de placenta ligt, je postuur, de hoeveelheid vruchtwater. Dit en andere zaken kunnen de kwaliteit beïnvloedden. Uiteraard doen we ons uiterste best om je zoveel mogelijk mooie beelden mee te geven.

Bekijk hier een impressie van onze verloskunde