WIJ ZIJN PRAKTIJK ONDER DE LINDE

Wij kunnen je voorzien van alle zorg en ondersteuning die je nodig hebt. We zijn altijd bereikbaar voor je vragen,onzekerheden of om gewoon eens te overleggen.

Je zwangerschap is een uitdagende periode. Roze wolk of regenbui, wij staan voor je klaar  met raad en daad. Wil je langskomen, geen probleem, we maken graag tijd voor je.

PRAKTIJK ONDER DE LINDE

ONS TEAM

Marieke

Verloskundige

Stephanie

Verloskundige

Maartje

Verloskundige

Cato

Verloskundige

Prins

Praktijkassistente

Hester

Praktijkassistente

VERGOEDING ZWANGERSCHAPSZORG

Onze zorg kent geen eigen bijdrage. Heb je andere wensen dan is het mogelijk dat daar kosten voor in rekening gebracht worden. Wij proberen je natuurlijk zo goed mogelijk te informeren, maar vergodingen verschillen per zorgverzekeraar. Meer informatie

BEL ONS 023-8902814

Alles voor jou en je toekomstige kindje

Zwanger zijn en het krijgen van een kindje is een van de mooiste gebeurtenissen van je leven. Het dragen van je kindje is daarom ook een bijzonder proces. Je wilt de beste zorg voor je baby en voor jou. Het vinden van de juiste zorg die bij jullie past kan lastig zijn.

Bij Onder de Linde vinden we het belangrijk dat we kijken naar jouw wensen. Wij zijn ervan overtuigd dat alles wat de juiste aandacht krijgt ook beter groeit. Onze verloskundigen doen hun uiterste best om jou de meest passende en prettige beleving te bieden. Wil je weten hoe we jou kunnen begeleiden? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

MELD JE OOK AAN EN PLAN JE EERSTE BEZOEK

Ontmoet ons team