Hier vind je de meest gestelde vragen

Heb je vragen of wil je gewoon een paar dingen weten? Vind onze meest gestelde vragen hier en kijk of jouw vraag beantwoord wordt. Loop je hierna nog steeds met vraagtekens rond? Neem dan gerust contact met onze praktijk op. Onze verloskundigen helpen je graag met al je vragen.

ALES WAT JE MOET WETEN OVER JE ZWANGERSCHAP
TOEGANKELIJKHEID
Hebben jullie een vrije inloop?

Doordat we iedereen zo goed mogelijk willen helpen bieden we geen vrije inloop aan. Je kan wel gerust een keer langskomen om kennis te maken op afspraak. Elk kennismakings- en intakegesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Plan een kennismakingsgesprek in via onze website of bel naar onze praktijk en plan een gesprek in met een van onze verloskundigen.

Waar bevindt Onderdelinde zich?

Onze praktijk zit gevestigd aan de Koninginneweg 113 in Haarlem. We zijn bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Auto Onze praktijk is gevestigd op de hoek van de Wagenweg en de Koninginneweg ter hoogte van het Florapark. Je kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein, enkel op onze eigen plekken. Parkeer dus niet op de plekken van andere bedrijven. Zijn alle plekken op ons parkeerterrein vol? Parkeer dan in de buurt op de betaalde parkeerplaatsen in de buurt. Openbaar vervoer Neem de Arriva lijn 50 bus. Deze stopt bij het Florapark, ongeveer 100 meter vanaf onze praktijk. Ga je met de Connexxion bus? Stap dan uit op halte Tempelierstraat of Houtplein. Vanaf daar is het nog 6 minuten lopen naar onze praktijk.

In welk werkgebied zijn jullie actief?

Ons werkgebied voor zorg rondom de zwangerschap strekt zich uit over de volgende regio’s: Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Velserbroek, Aerdenhout, Overveen, Spaarndam, Bentveld, Santpoort-noord en Santpoort-zuid.

Wat moet ik doen bij spoed?

Voor spoed kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op: 06 14 42 64 92.

Hoe kan ik me aanmelden voor jullie praktijk?

Aanmelden kan makkelijk en snel via onze website. Onze kennismakingsgesprekken zijn gratis en geheel vrijblijvend. Stuur ons een berichtje via de website voor een afspraak of bel naar onze praktijk op het nummer: 06 14 42 64 92‬.

Meld je ook aan en plan je eerste bezoek