WIE ZIJN WIJ

Gestart in 2016 is Praktijk Onder De Linde uitgegroeid tot een middelgrote verloskundigen- en echoscopiepraktijk. Steeds meer zwangeren in de regio Haarlem weten onze aanpak te waarderen.

Gestart vanuit een geloof dat zorg voor zwangeren nog prettiger en beter kan dan dat het al is. Wij proberen alle puntjes op de ‘i’ te zetten zodat jij zo prettig mogelijke zwangerschap hebt.

Marieke

Marieke is een bekend gezicht in Haarlem.  Marieke kent, als echte Haarlemse, de stad en de omgeving als geen ander.

Kenmerkend voor Marieke is dat zij de beste zorg wil leveren en alle tijd besteed aan jouw wensen. Haar achtergrond als lactatiekundige zorgt ervoor dat je met al je vragen over borst- en flesvoeding bij haar terecht kunt.

Marieke is de trotse moeder van 1 dochter en 2 zoons en woont met haar man heerlijk op hun woonark in Haarlems water.

 

Stephanie

Stephanie is sinds juli 2011 met heel veel plezier verloskundige. Zij woont sinds april 2017 in deze omgeving, na een hele tijd in Amsterdam gewoond en gewerkt te hebben.

Het mooiste van het vak verloskunde vindt Stephanie de band die je opbouwt met de zwangere en haar partner en dat je van zo dichtbij zo’n bijzondere en unieke gebeurtenis mag begeleiden en meemaken.
Stephanie woont samen met haar man in Zandvoort en is moeder van 3 kinderen, 2 zoons en een dochter; Maes, Fabe en Kate.

 

Maartje

Maartje is sinds 2021 afgestudeerd als verloskundige. Zij woont in het mooie Haarlem en voelt zich daar meer dan thuis! Sinds september 2021 is zij werkzaam bij Praktijk Onder de Linde en voor haar voelt dit als een warm bad.

Met heel veel liefde en passie voert zij haar werk als verloskundige uit. Het proces rondom de zwangerschap, bevalling en de kraamweek zijn enorm bijzonder en Maartje vindt niks mooier dan deel uit mogen van dit proces. Zij vindt het belangrijk om tijd en aandacht voor eenieder te hebben en te luisteren naar de wensen en behoeftes die er zijn. Samen kijken naar wat bij jou past en nodig is en continue begeleiding nastreven.

 

 

Cato

Cato is sinds 2023 verloskundige. Cato is zo lang zij zich kan herinneren gefascineerd door zwangere buiken en baby’s en het was dan ook haar droom om verloskundige te worden. Zij keert nu naar de straat waar zij zelf ooit geboren is om te werken als verloskundige. Zij vindt het elke keer weer opnieuw bijzonder om ouders te mogen begeleiden en te zien hoe naast een nieuw leven ook ouders geboren worden. Zij vindt het dan ook belangrijk dat jullie je als aanstaande ouders gezien en gehoord voelen.

Cato houdt van zeilen, museu of uit eten gaan. Zij vindt het ook heerlijk om op de bank te zitten met een goed boek.

 

Prins

Prins van den Bergh is sinds 2022 praktijkassistente , en woont samen met haar man Maarten en 4 kinderen.

Met veel plezier werkt zij als praktijkassistente bij Onder De Linde. Eerder heeft zij vier jaar als doula gewerkt. Dit heeft zij met veel plezier en passie gedaan, maar miste de regelmaat in combinatie met haar gezin. Zij vindt het heel fijn dat ze nu weer en nog steeds omgeef met zwangere vrouwen en hun eventuele partner en deel mag uitmaken van een fantastisch team bevlogen verloskundigen. Prins geeft ook diep ontspannende zwangerschaps- en postpartum massages in de praktijk.

Hester

Hester is sinds mei 2022 praktijkassistente in onze praktijk en heeft daarvoor al geruime tijd in de zorg gewerkt. Zij woont al een aantal jaar met haar man en drie kinderen met veel plezier in Heemstede en is iemand die graag goed voor anderen  zorgt en het leuk vindt om te organiseren. Als praktijkassistente in de praktijk vindt ze het leuk om mensen op hun gemak te stellen en het ze naar de zin te maken. Ze heeft enorm veel zin om de komende leuke en ook bijzondere periode voor jullie klaar te staan. Tot snel in de praktijk!

Meld je ook aan en plan je eerste bezoek