Wil jij ook Relaxed Bevallen?

Zwangerschapscursus hypnobirthing

 


De cursus Relaxed Bevallen is een van de best gewaardeerde zwangerschaposcursussen van dit moment en te volgen bij Praktijk Onder De Linde.

 

Cursusleider Georgina Kwakye traint je in de Hypnobirthing methode, helpt je een geboorteplan te schrijven en laat je vol zelfvertrouwen je bevalling tegemoet gaan.

 

Bereid je voor met onze hypnobirthing zwangerschapscursus

De cursus bestaat uit vijf avonden, waarvan je er vier samen met je partner kunt volgen en één avond zijn we enkel met dames onderling.
Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van informatie uit het boek HypnoBirthing, the Mongan Method van Marie Mongan en het boek ‘Ik ga Relaxed bevallen’.

 

Daarnaast ontvang je ontspanningsoefeningen in MP3 formaat, zodat je de HypnoBirthing-ontspanningstechnieken je ook thuis eigen kunt maken.

 

Na de cursus zal er in week 38 nog een belafspraak worden gemaakt om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte overblijft voor persoonlijke aandacht en begeleiding.


De cursus Relaxed bevallen is gebaseerd op de officiële hypnobirthing methode van Marie Mongan aangevuld met een deel mindfulness.

BLIJF OP DE HOOGTE

De laatste blogs