Update van mijn zwangerschap

Groei en verandering tijdens de zwangerschap

 

Nou, ik ben inmiddels weer een paar weken verder. Ik heb al een behoorlijke buik. Al behoorlijk snel in de zwangerschap ook. Ik ben nu op het moment van dit schrijven 21 weken zwanger en mensen vragen me of ik al met verlof ben. Nou, ik moet dus nog tot half november. Dus nee: ik ben nog niet met verlof…. En ik moet nog lang niet bevallen. Maar goed: blijkbaar zie ik er wel zo uit! Fijn!

 

IMG_0223.JPG

IMG_0295.JPG

(Foto’s © &Stijl)

 

Ik loop dan ook flink te koop met m’n buik. Dat klinkt een beetje raar. Laat ik het anders zeggen: ik verborg mijn buik altijd. In los vallende shirts en veel zwarte kleding. Ik was er super niet tevreden over.

 

Nu mag m’n buik er wel zijn en zie je dat het echt wel komt doordat ik zwanger ben, dus kan ik pronken met mijn buik! Ook wel eens leuk. Zien mensen ook eens dat ik opzich best een taille heb, maar dat die altijd verborgen zat onder lagen kleding.

 

Dus het kan ook wel daar aan liggen: dat het zo op valt.

 

Ik voel de baby nu regelmatig een beetje schoppen. Nog niet super vaak en goed, maar heel af en toe is ze daar. Dat gevoel is heel bijzonder en ik herkende het ook meteen weer terug van m’n zwangerschap van Bo.

 

Zwanger zijn en op vakantie vond ik best wel heftig. Vooral omdat het 38 graden was in Italie….

 

Dus dat was veel zweten en puffen en ik kon helaas niet veel doen. Stilzitten kan ik ook helemaal niet, dus vaak deed ik alsnog wel te veel. Ook was het veel auto rijden. Dus veel zitten en dat betekent veel last van mijn stuitje….

 

 

Zwangerschapsmassage bij de verloskundigenpraktijk

Dus meteen toen we thuis kwamen had ik een massage ingepland staan bij Verloskundigen Praktijk Onder de Linde. Dat is echt zo fijn daar. De hele sfeer in het pand ademt rust uit en daar ga ik dus al met plezier naar toe. De massage was echt nodig en erg ontspannend. Mijn hele rug en nek zaten enorm vast. Dus dat wordt weer vaak naar de fysio de komende tijd….

 

Binnenkort (volgende week) moet ik weer voor een echo naar de praktijk. Ik kijk daar altijd erg naar uit! Zo fijn om de baby weer even te zien. Dat stelt wel gerust. Dus daar heb ik zin in!

 

In de tussentijd ga ik nog even langs de Action voor strakke hemdjes voor met het warme weer, waarin je goed kan zien dat ik zwanger ben. Want hee: waarom niet?!

 

Liefs, Sanne

 

Sanne blogt voor Praktijk Onder De Linde over haar zwangerschap op http://enstijl.blogspot.nl.
Bovenstaand blog is doorgeplaatst van &Stijl.

BLIJF OP DE HOOGTE

De laatste blogs