Please enable JS
Wil je een afspraak maken of heb er vragen?

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kun je het contactformulier invullen.

 

Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 06 14 42 64 92 of via WhatsApp.

In onze app kun je ook veel informatie vinden.

mail@praktijkonderdelinde.nl

Koninginneweg 113
2012 GM Haarlem

Verloskunde

Zwanger zijn en krijgen van een kindje is een van de mooiste en belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Daarnaast is het ook een tumultueuze periode voor jou, je partner en eventuele aanstaande broertjes en zusjes.

Als moeder en vader wil je je kindje de beste start geven die maar mogelijk is. Wij zijn er van overtuigd dat alles wat aandacht krijgt, beter groeit.

Praktijk Onder De Linde heeft daarom zorgpakketten voor jou en extra diensten waar je van kunt genieten tijdens je zwangerschap.

Wat is wel en niet verzekerd

Meer informatie over zorgverzekeringen en de vergoedingen van onze diensten vind je hier.


IMG 1593 2Marieke Apon (l) en Eefje Verdonk (r) - Verloskundigen

Belevenis

Negen maanden heb je om de reis af te leggen van niet zwanger, naar moeder en vader zijn of naar een nog groter gezin worden. Gedurende deze reis lopen wij met je mee om je bij te staan waar nodig.

Wij vinden dat de zorg rondom het krijgen van een kindje niet stopt bij de geboorte maar ver daarna. Het begint ook al eerder dan de datum van je conceptie.

Wij hebben alle specialismes in huis om je tijdens deze reis de beste zorg te bieden, en je alle aandacht te geven die je nodig hebt. We ontvangen je daarvoor in een prettige en luxe omgeving voor een comfortabel gevoel.

Meer zorg

Wij zijn er van overtuigd dat de standaard zorg uit het basispakket niet toereikend is om je te verzekeren van complete zorg.

Onze zorgpakketten zorgen ervoor dat zwangeren in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Santpoort, Verlserbroek en omgeving een keuze kunnen maken voor completere zorg. Onze zorgpakketten bieden meer zorg dan de standaard (verzekerde) zorg.

Meer tijd en aandacht

We bieden je meer tijd en aandacht, maar wat betekent dat?
Voor elk consult wat je bij ons hebt plannen we meer tijd in. Op deze manier heb je alle tijd om al je vragen te stellen en hoeven we niet op de klok te kijken. Hebben we ondanks dit te weinig tijd? Geen probleem, we boeken graag een kosteloos extra consult voor je in.

Wij vinden dat een zwangerschap moet draaien om jou en je partner. Een actief betrokken partner werkt positief op jouw zwangerschap. Daarom hebben we ook gecertificeerde coaches voor jullie klaarstaan. Zowel jij als je partner kunnen daar gebruik van maken.

Echo’s

Echo’s en pret-echo’s zijn kostbare zaken, maar tijdens je zwangerschap vinden wij het een noodzaak om meer echo’s te maken dan wat standaard vergoed wordt.

Gedurende je zwangerschap bieden wij je dan ook meerdere echo’s aan. Vaak hebben die een (gedeeltelijke) medische insteek, maar we maken ook mooie beelden voor je, zodat een pret-echo niet meer nodig is.

Alle beelden krijg je direct van ons mee in onze Hello Mom app.

Yoga&Pilates

Gezond zijn en lekker in je vel zitten is belangrijk tijdens je zwangerschap. Om je daarbij te helpen bieden wij je Yoga&Pilates aan. Je kunt deze lessen los boeken of een tien keer kaart aanschaffen. Neem je het "Premium" zorgpakket af dan krijg je van ons een aantal Yoga&Pilates lessen inclusief!