Please enable JS

Verloskunde

Zwanger zijn en krijgen van een kindje is een van de mooiste en belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Daarnaast is het ook een tumultueuze periode voor jou, je partner en eventuele aanstaande broertjes en zusjes.

Als moeder en vader wil je je kindje de beste start geven die maar mogelijk is. Wij zijn er van overtuigd dat alles wat aandacht krijgt, beter groeit.

Standaard plannen wij dan ook meer tijd in voor je. Maar dat is niet alles. Wij doen ons uiterste best om je een prettige beleving te bieden. 

Wat is wel en niet verzekerd

Meer informatie over zorgverzekeringen en de vergoedingen van onze diensten vind je hier.


Belevenis

Negen maanden heb je om de reis af te leggen van niet zwanger, naar moeder en vader zijn of naar een nog groter gezin worden. Gedurende deze reis lopen wij met je mee om je bij te staan waar nodig.

Wij vinden dat de zorg rondom het krijgen van een kindje niet stopt bij de geboorte maar ver daarna. Het begint ook al eerder dan de datum van je conceptie.

Wij hebben alle specialismes in huis om je tijdens deze reis de beste zorg te bieden, en je alle aandacht te geven die je nodig hebt. We ontvangen je daarvoor in een prettige en luxe omgeving voor een comfortabel gevoel.

Meer tijd en aandacht

We bieden je meer tijd en aandacht, maar wat betekent dat?
Voor elk consult wat je bij ons hebt plannen we meer tijd in. Op deze manier heb je alle tijd om al je vragen te stellen en hoeven we niet op de klok te kijken. Hebben we ondanks dit te weinig tijd? Geen probleem, we boeken graag een kosteloos extra consult voor je in.

Wij vinden dat een zwangerschap moet draaien om jou en je partner. Een actief betrokken partner werkt positief op jouw zwangerschap. Daarom hebben we ook gecertificeerde coaches voor jullie klaarstaan. Zowel jij als je partner kunnen daar gebruik van maken.

Echo’s

We maken alle echo's, medisch en niet-medisch(pret), in onze praktijk. We nemen uitgebreid de tijd voor je tijdens elke echo. We vertellen je graag wat we zien en proberen altijd mooie plaatjes aan je mee te geven.