Please enable JS
Wil je een afspraak maken of heb er vragen?

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kun je het contactformulier invullen.

 

Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 06 14 42 64 92 of via WhatsApp.

Heb je vragen? Kijk dan ook eens bij onze veel gestelde vragen.

info@praktijkonderdelinde.nl

Koninginneweg 113
2012 GM Haarlem

Samenwerking

02 PODL 2017 mail

Zoals je partner belangrijk is voor jouw zwangerschap vinden wij het belangrijk om samen te werken met de beste partners in de
regio. 

Zo kunnen wij je doorverwijzen naar de juiste mensen en organisaties die je vragen kunnen beantwoorden.

Hoe kies je een goed kraambureau? Waar kun je het beste sporten tijdens en na je zwangerschap? Wat mag je verwachten van het consultatiebureau?

Allerlei vragen waarin we je kunnen begeleiden. Hieronder vind je alvast een aantal organisaties waar wij graag mee samenwerken en die hetzelfde kwaliteitsniveau hanteren als wij.


logo mom in balance 4345196696639947ab9ee700ebd7e37d

Mom In Balance

"A busy life is a happy life! Eerlijk is eerlijk, soms is het met kinderen, vrienden, werk én een overvolle agenda best een hele uitdaging.

Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin."

Kijk snel eens bij Mom In Balance. Praktijk Onder De Linde raad bewegen tijdens je zwangerschap aan en Mom In Balance levert je een mooie belevenis die naadloos aansluit bij onze zorg.

Geboorte- en kinderfotografie

Een mooie foto is een aandenken wat meerdere levens lang plezier geeft.

Wij zijn erg onder de indruk van de foto's van Inge Berken van FocusPocus Fotografie. Zelf zo dat in ons pand meerdere foto's van Inge de muren sieren.

Ben je op zoek naar een geweldige baby- en kinderfotograaf, kijk dan snel een hier.

Daarnaast doet Inge nog iets heel bijzonders. Ze fotografeert bevallingen. Hoe mooi dat kan zijn zie je hier. Wij werken heel graag samen met Inge en brengen je graag in contact met haar.


ingefotografie logo

baby F1 web

focuspocus logo