Please enable JS

Reviews

Regelmatig vragen wij aan onze clienten om eens te vertellen hoe ze hun zwangerschap bij Praktijk Onder De Linde hebben beleefd. Wil jij ook je ervaring delen met ons of heb je tips hoe we het nog beter kunnen doen, we horen het graag van je.


"Eind oktober werd ik voor de vierde keer mama. Vandaag sloot ik samen met mijn man en zoon het "vierde trimester" af, in jullie fijne, warme en professionele praktijk. In jullie praktijk verloopt de zorg zoals ik het iedereen gun: kundig met aandacht voor lichaam en geest, compleet en ondersteunend in alle opzichten, maar vooral met passie en overgave. Dat voel je, ook weer vandaag.  Ik heb de mooiste bevalling, mede dankzij jullie steun mogen ervaren. 

Jullie zijn onmisbaar geweest in dit prachtige hoofdstuk in ons leven.

Onze dank is oneindig groot, Eefje en Marieke."

- Liefs, Charlotte -


Charlotte


IMG 7718 1

"Dit was mijn derde zwangerschap en mijn eerste keer bij Praktijk Onder De Linde. In vergelijking met mijn vorige ervaringen merk ik toch dat de extra tijd en zorg die je bij Praktijk Onder de Linde ontvangt een onwijze toevoeging is. Het is fijn dat er van alles aan de praktijk verbonden is zoals yoga, massage's en cursussen. Maar de reden waarom je echt je zwangerschap en bevalling aan Marieke en Eefje toevertrouwd is omdat ze oprecht betrokken, professioneel en liefdevol te werk gaan!"

- Linde -"Prachtige praktijk waar ze echt de tijd voor je nemen en ik vind het erg fijn dat je ook de echo's in hetzelfde gebouw kan doen! Echt een aanrader voor zwangere vrouwen in Haarlem en omstreken!"

- Sanne -


15232257 1360106274023446 372620024668631041 n


maaike

"Bij Praktijk Onder De Linde voelde ik mezelf echt thuis.
Eefje en Marieke geven fijne, vertrouwde zorg en denken en kijken mee naar mogelijkheden die aansloten bij mijn persoonlijke wensen. Ook toen mijn zwangerschap meer zorg vereiste, keken ze mee hoe ik zo dicht mogelijk bij mijn wensen kon blijven.
Eventueel buiten de begaande paden om maar altijd binnen de veilige medische marges. Hierdoor heb ik mijn zwangerschap en alles er om heen als zeer bijzondere en mooie tijd ervaren!"

- Maaike -"De verloskundigen van Praktijk Onder De Linde zijn erg professioneel. Zij bieden prettige zorg met genoeg tijd en ruimte voor de persoonlijke inbreng. Ze zijn goed bereikbaar en als zwangere en kersverse moeder heb ik altijd het gevoel gehad dat ik mijn zorgen bij hen kwijt kon."

- Ilona -


Ilona


20180305_195247 kopie.jpg

"De dames van Praktijk Onder De Linde hebben mijn heftige zwangerschap een stuk draaglijker gemaakt!

Vanaf het eerste contact waren ze erg betrokken en zowel mijn vriend als ik hebben ons erg prettig gevoeld bij hun persoonlijke aanpak.

Ze waren altijd bereikbaar voor onze vragen en hebben ervoor gezorgd dat mijn zwangerschapsziekte ook in het ziekenhuis serieus genomen werd.

Ik gun iedereen zo'n verloskundigenpraktijk!"

- Marleen -


Kijk ook eens hier hoe de ervaringen van anderen zijn, of laat je eigen ervaring achter.