Please enable JS
Wil je een afspraak maken of heb er vragen?

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kun je het contactformulier invullen.

 

Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 06 14 42 64 92 of via WhatsApp.

In onze app kun je ook veel informatie vinden.

mail@praktijkonderdelinde.nl

Koninginneweg 113
2012 GM Haarlem

Premium Zorgpakket

Dit pakket is niet meer beschikbaar per 1 februari 2020

Ons Premium Zorgpakket geeft je alles wat je nodig hebt om je kindje de beste start te kunnen geven die het maar kan krijgen. Maar we zorgen natuurlijk ook heel goed voor jou en je partner.


Medische echo's
Tijdens je zwangerschap plannen we ook meer medische echo's in dan je wellicht gewend bent. Dit doen we meestal tegelijkertijd met een verloskundige consult.

We nemen uitgebreid de tijd om te zien of alles goed is met je kindje, maar er is natuurlijk ook tijd om je uitleg te geven over de echo en je mooie plaatjes mee te geven.


Consulten

Tijdens de verloskundige consulten plannen we uitgebreid de tijd voor je in zodat we al je vragen kunnen beantwoorden. Heb je dan nog meer vragen dan plannen we graag een extra consult voor je in.

Vind je het fijn al we bij je thuis langskomen voor een consult? Geen probleem, dat doen we graag.

Naast de verloskundige en coaching consulten hebben we nog meer speciaal voor jou. We geven je uitgebreide informatie over de bevalling en het geven van borst- of flesvoeding tijdens voorlichtingsavonden. In kleine groepen nemen we alle tijd om je van alle informatie te voorzien en al je vragen te kunnen beantwoorden.

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam. Goede voeding is dan nog belangrijker dan normaal gesproken. Speciaal hiervoor bieden wij je een consult aan bij onze voedingsdeskundige.

Is je kindje geboren dan is goede voeding voor je kindje erg belangrijk. Tijdens een consult met onze lactatiekundige ondersteunen we je met alle zaken die je tegen kunt komen bij de (borst-)voeding van je kindje.

Zwangerschapsmassage

Het Premium Zorgpakket zorgt ook voor de nodige ontspanning. Onze massagetherapeut voorziet je van drie heerlijke zwangerschapsmassages. Ongemakken worden behandeld, maar even heerlijk ontspannen en echt de tijd nemen voor jezelf is misschien nog wel belangrijker.

Yoga & Pilates

Yoga & Pilates geeft je de mogelijkheid om lekker tijd aan jezelf te besteden en je ook voor te bereiden op je bevalling. Het Premium Zorgpakket geeft je tien Yoga & Pilates lessen incusief en is gericht op je zwangerschap en je bevalling. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan het bekkenbodemgebied, wat je zeker voordeel zal opleveren.

Eigen bijdrage

Voor het Premium Zorgpakket geld een eigen bijdrage van € 500,- per trimester. Je krijgt van ons een factuur á € 500,- in week 10, 20 en 30 van je zwangerschap.

Waarom Premium kiezen?

  • Geen doula meer nodig.

  • Veel echo's.

  • Heerlijke luxe zorg.

  • Persoonlijke workshop bevalplan schrijven.

  • De beste zorg, flexibel ingericht op jou wensen.


Zorgpakket overzicht

Standaard verzekerde zwangerschapszorgOk icon18
Meer tijd tijdens afsprakenOk icon18
Avond spreekuurOk icon18
Weekend spreekuurOk icon18
Bloedafname op de praktijkOk icon18
Voorlichtingsavonden via Rondom ZwangerOk icon18
Voorlichting BorstvoedingOk icon18
24/7 bereikbaarOk icon18
Extra consult op eigen verzoekOk icon18
Intensieve begeleiding tijdens de bevallingOk icon18
Thuisconsult (indien gewenst)Ok icon18
Echo’s*
Vroege echoOk icon18
Termijn echoOk icon18
12-13 weken echoOk icon18
15-16 weken geslachtsbepaling echoOk icon18
20 weken echo (SEO)Ok icon18
24 weken groei echo Ok icon18
28 weken groei echo Ok icon18
32 weken groei echo Ok icon18
36 weken liggings echoOk icon18
41 weken vruchtwater echoOk icon18
10% korting op extra pretecho'sOk icon18
Extra echo's, medisch noodzakelijk**Ok icon18
Overige
10 lessen Yoga & PilatusOk icon18
Zwangerschapsmassage 3xOk icon18
Bijdrage per zwangerschap€1500,-

* Natuurlijk krijg je bij elke echo mooie beelden mee. Je hoeft dus geen pret-echo’s meer te hebben (maar het kan wel). De beelden krijg je van ons via onze Hello Mom app, als download of op een USB-stick. USB-sticks zijn voor € 7,95 per stuk bij ons verkrijgbaar. Eigen USB-sticks zijn niet toegestaan.

** Indien je medisch noodzakelijke, extra echo’s of onderzoeken nodig hebt, vallen deze niet binnen ons pakket, maar vaak wel onder je zorgverzekering. Uiteraard overleggen we alles en kunnen jullie rekenen op onze begeleiding ongeacht de situatie.