Please enable JS
Wil je een afspraak maken of heb er vragen?

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kun je het contactformulier invullen.

 

Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 06 14 42 64 92 of via WhatsApp.

In onze app kun je ook veel informatie vinden.

mail@praktijkonderdelinde.nl

Koninginneweg 113
2012 GM Haarlem

Massages

Massages bij Studio Onder de Linde staat voor topkwaliteit massages. De massagetherapeuten van Onder De Linde hebben veel ervaring met oa rug-, nek-, en schouderklachten, bindweefselmassage en massages bij zwangerschap.

Bij Studio Onder De Linde krijg je de massagebehandeling die je nodig hebt. We stemmen de massagebehandeling af op jouw behoeften.

Naast de zwangerschapsmassage bieden we een grote variëteit aan massages aan: Klassieke Ontspanningsmassage, Sportmassage, Bye Bye Cellulite, Bindweefselmassage voor zowel het lichaam als het gezicht (Facial Rejuvenation) en Deep Tissue Massage.

De masseurs van Onder De Linde zijn gediplomeerd en maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige massageolieën en massagewaxen.


Ontspanningsmassage

Een ontspannende massage gericht op het verlichten van spierspanning en om je gewoon lekker bij te voelen. Onze massage-therapeutes laten je in alle rust genieten van wat welverdiende ontspanning. Deze massage is ook voor vaders en vaders-to-be.

Tarief: Ontspanningsmassage à 50 minuten € 65,-


Voordeelkaart

Koop een voordeelkaart voor 5 massages en betaal €300,- in plaats van €325,- (geldt niet voor bindweefselmassages)

 


Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren.

De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling.

De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid door bijvoorbeeld zwangerschap, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, cellulite, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Heb je last van cellulite, striae of een verslapte buikhuid na de bevalling dan ben je van harte welkom bij Praktijk Onder De Linde voor een bindweefselmassage.


 Tarief:

Om het maximale effect te krijgen van de bindweefselmassage zul je het regelmatig moeten herhalen. Om je te helpen regelmatig je cellulite te lijf te gaan zodat je een mooiere huid krijgt, bieden we de Bindweefselkuur aan.

Bindweefselmassage.jpg
Onze bindweefselkuur biedt je een programma aan waarin je met regelmaat terugkomt, 1 a 2 keer per week afhankelijk van je huidtype. 

Je krijgt van ons een gratis cupping set bij je eerste kuur. Hiermee kun je het effect van de behandelingen vergroten door thuis je huid te behandelen met de verschillende cups.

Behandeling van benen, buik en billen.

Duur: 6 afspraken van 40 minuten

Prijs: € 300,-


Losse afspraken zijn natuurlijk ook mogelijk. Een bindweefselmassage van 40 minuten kun je boeken bij ons voor € 60,- Bindweefselmassage € 60,-
Bindweefselmassagekuur (6 x)€ 300,-


Boek nu een massage

Simone

Speciaal voor Praktijk Onder De Linde verzorg ik de zwangerschaps- massages, maar desgewenst ook allerlei andere massages voor en na je zwangerschap (of voor je partner).

De zwangerschapsmassage wordt gegeven op een warmwaterkussen waarbij je heerlijk ontspannen op je rug of zij kunt liggen.
In deze uitgangshouding wordt zowel de voor- als de achterkant van het lichaam gemasseerd.
Door de warmte van het kussen zullen de spieren van je rug, nek, schouders en heupen zich direct ontspannen en door gebruik te maken van je lichaamsgewicht kan ik dieper op de spieren inwerken.

Deze massage is een weldaad in de periode waarin je lichaam toch wel flink belast wordt en steeds wat meer verandert.

Je bent van harte welkom in de prachtige massageruimte van Praktijk Onder De Linde.

Simone van Geem - Massage Therapeut