Please enable JS
Contact

Spoed

Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 06 14 42 64 92

Geen spoed

Dan kun je ons bereiken op:

023-8902814

Aanwezigheid assistente

 Maandag  08.45 - 17.15 
 Dinsdag  08.30 - 12.30
 Woensdag  08.45 - 17.15
 Donderdag  08.30 - 12.30
 Vrijdag  08.30 - 12.30
 Zaterdag  Niet aanwezig
 Zondag  Niet aanwezig

 

WhatsApp
06-14426492 

E-mail 
mail@praktijkonderdelinde.nl

In onze app kun je ook veel informatie vinden.

Koninginneweg 113
2012 GM Haarlem

Cursus Relaxed Bevallen

Saskia Peters

7653-ex2-400.jpeg
Saskia is sinds 2020 onderdeel van onze praktijk.

Ze heeft gekozen voor het vak dietist omdat zij het interessant vindt om te zien wat (betere) voeding allemaal met/ voor iemand kan doen; van het ervaren van meer energie tot het verminderen van darmklachten.

Het maakt haar zelf ook gelukkig om jou steeds energieker en gezonder te zien worden tijdens haar begeleiding en coaching. Met veel enthousiasme, empathie en geduld doet Saskia haar werk. Ze kijkt hierbij verder dan wàt er wordt gegeten. Het ‘waarom’ achter deze keuzes vindt ze minimaal zo interessant en belangrijk.

Op persoonlijke wijze en in samenspraak maakt ze een (altijd haalbaar) plan. Saskia is dol op eten en alles wat ermee te maken heeft.

Haar hobby’s zijn dan ook: koken, nieuwe restaurantjes uitproberen en lezen over voeding en gezondheid. Sport en beweging is voor Saskia belangrijk om zelf lichamelijk en geestelijk in balans te zijn en blijven. Of ze nou wandelt, hardloopt, yoga beoefend, mediteert of wordt afgemat tijdens crossfit, tijdens het bewegen maakt ze haar hoofd lekker leeg.

Begeleidt bij

Consult inplannen

Wil je Saskia eens spreken dan kun je hier een consult inplannen.


Lekker in je lijf

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Maar hoe je dat nou precies doet is niet altijd even makkelijk.

Professionele begeleiding tijdens het sporten en bewegen weten we allemaal goed te vinden. Maar voeding is net zo belangrijk en daar blijven we vaak vastzitten in eetpatronen die we al jaren hebben. Misschien kook je zelf nog wel met de tips en adviezen van je moeder in je achterhoof.

Als verloskundigen zijn we dan ook erg blij dat Saskia jou ondersteunt bij het komen tot een goed voedingspatroon. Of je nu van die zwangerschapskilotjes af wil, zwangerschapsdiabetes hebt ontwikkeld of gewoon eens wil overleggen over anders met je voeding omgaan. Saskia staat klaar voor je.
Logo-DieetPlaneet-1.jpeg

Locatie

Praktijk Onder De Linde
Koniginneweg 113, Haarlem.
(Gratis Parkeren)