Please enable JS
Wil je een afspraak maken of heb er vragen?

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kun je het contactformulier invullen.

 

Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 06 14 42 64 92 of via WhatsApp.

In onze app kun je ook veel informatie vinden.

mail@praktijkonderdelinde.nl

Koninginneweg 113
2012 GM Haarlem

Coaching

Work-Life Balance Coaching

Onze gediplomeerde coaches staan voor je klaar om je te helpen bij alle uitdagingen die je maar op je (carrière-)pad vindt. Praktische tips, diepere inzichten en een plek om je verhaal te kunnen vertellen. Wij zijn er voor je.

Tarief: €125,- per sessie van 90 minuten

New Mom Coaching

Als anderen het kunnen dan kan jij het ook… Maar is dat wel zo?
 Het blijkt dat een bevalling, zelf als is het niet de eerste, veel van je vraagt en niet alleen fysiek. Hoe ga je het nou aanpakken als je kindje er is? Wanneer en hoe ga je weer aan het werk? Hoe wordt je nou een leuke moeder? Allemaal dingen die je bezig kunnen houden. Onze gediplomeerde coaches staan voor je klaar om je te ondersteunen bij al je uitdagingen.

Tarief: €125,- per sessie van 90 minuten

New Dad CoachingNew Dad Coaching

Hoe hou je het nou vol tussen al dat baby-geweld om je heen? Als vader of partner ben je de belangrijkste steunpilaar voor je vrouw of vriendin. Maar denk je ook nog wel een beetje aan jezelf. Speciaal voor mannen hebben wij een gediplomeerde coach, ook man én vader. Hij kan je helpen om weer de juiste richting op te gaan met je komende gezinsuitbreiding, je carrière en alle andere zaken waar je maar tegen op loopt.

Tarief: €125,- per sessie van 90 minuten

Lactatiekundig consult

Onze gecertificeerde lactatiekundigen helpen je bij al je vragen over borstvoeding of flesvoeding. Wil de borstvoeding nog niet goed lopen, heb je vragen of wil je tips? Een lactatiekundig consult helpt je direct de juiste richting op.

Tarief: € 115,- per consult van 90 minuten.


Boeken van een afspraak via 06-14426492