Samen Bevallen

Samen Bevallen is de meest informatieve zwangerschapscursus die er in Nederland te vinden is. Het is een no nonsens cursus die jullie beiden goed voorbereid op de geboorte van jullie kindje. De cursus is er nadrukkelijk op gericht om ook de partner veel tools in handen te geven om de bevalling voorspoediger te laten verlopen, dus de partner is alle lessen welkom. Na een cursus Samen Bevallen gaan jullie beiden goed voorbereid de bevalling in!

Je kunt kiezen uit een complete cursus en een minicursus. De complete cursus van 7 lessen gaat in op alle aspecten van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd en geeft de meest complete voorbereiding op de geboorte van jullie kindje en de tijd daarvoor en daarna. Deze complete cursus kost € 225,=.

Heb je wat minder tijd en mag het wat compacter? Dan is de minicursus erg geschikt. De minicursus van 4 lessen richt zich hoofdzakelijk op informatie over de bevalling en is daarin zeer volledig. Het is een compacte, leerzame cursus waarin alle fasen van de bevalling uitgebreid aan de orde komen en waarin we natuurlijk ingaan op alle dingen die jullie zelf kunnen doen om de bevalling zo voorspoedig mogelijk te laten gaan. De cursus kost
€170,=.

Mocht je liever een privé cursus willen afspreken, in Praktijk Onder de Linde of bij jou thuis, dan behoort ook dat zeker tot de mogelijkheden. Een privé cursus is heel flexibel te boeken, waardoor je niet vastzit aan een bepaalde dag of tijd. Ideaal als je onregelmatig werk hebt of wanneer je het niet fijn vindt om een groepscursus te volgen. Mail svp. even naar haarlem@samenbevallen.nl om alle informatie hierover te krijgen.

Door de meeste zorgverzekeraars worden de Samen Bevallen cursussen (deels) vergoed als je een aanvullend pakket hebt. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit ook voor jou geldt.

Meer weten?
Er starten maandelijks één of meer cursussen Samen Bevallen, ook in praktijk Onder de Linde. Voor meer informatie, data van de cursussen en inschrijvingen kun je mailen naar haarlem@samenbevallen.nl. Algemene informatie vind je ook op www.samenbevallen.nl.