Please enable JS
Verloskundige in opleiding Jessica stelt zich voor

Verloskundige in opleiding Jessica stelt zich voor

04 feb 2019 / Written by  / Verloskunde

De opleiding tot verloskundige is geen sinecure. Het is een pittige studie die veel theorie kent, maar natuurlijk ook veel praktijkscholing kent.

Wij vinden het een voorrecht en onze taak om aankomende verloskundigen te helpen het beste uit hunzelf te kunnen halen. Daarom kun je bij ons wel eens een verloskundige in opleiding tegenkomen.

Natuurlijk mag je altijd laten weten als je geen behoefte hebt aan een verloskundige in opleiding bij je consulten of bevalling. 

De komende periode komt Jessica Hillebrand bij een een praktijkdeel van haar opleiding voltooien. Hieronder stelt ze zich voor aan je.image.png
Beste (aanstaande) ouders, 

Mijn naam is Jessica Hillebrand en ik ben derdejaars student verloskunde. Vanaf 4 februari zal ik vier weken aanwezig zijn bij Praktijk Onder De Linde. Ik stel mij graag kort aan je voor: 

Ik ben 37 jaar en ik woon samen met mijn vriend en onze 2 dochters van 10 en 6 jaar in Hoofddorp.
Voordat ik aan de opleiding verloskunde begon heb ik met veel plezier als teamleider bij een uitgeverij gewerkt en aansluitend als teamleider in de zorg.
Deze werkervaring heeft uiteindelijk geleid tot de overstap naar de verloskunde, waar ik enorm blij om ben!

Zwanger zijn en een geboorte beleven blijft toch iets heel bijzonders en ik hoop in de komende periode daar een mooie rol in te kunnen vervullen. 

Naast studeren vul ik mijn dagen met leuke dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast fotografeer ik graag en probeer ik regelmatig te sporten. Er valt natuurlijk veel meer te vertellen maar dit is het in een notendop! 

Je kunt mij tegenkomen in de spreekkamer, tijdens de bevalling en tijdens de kraamvisites. Als je bezwaar hebt tegen mijn aanwezigheid dan kunt je dat aangeven. 

Hopelijk tot ziens! 

 

Groetjes, 

Jessica 


Related items


Rate this item
(1 Vote)
Last modified on maandag, 04 februari 2019 15:30