Please enable JS

Nieuwe tekst bij afspraakbevestiging

16 apr 2020 / Written by  / Intranet

De tekst die supersaas meestuurt naar klanten is aangepast.

 

Naast de COVOD-19 maatregels nu ook een verduidelijking over online consulten.

Tekst toegevoegd aan afspraakbevestigingendenise-jans-p0QUpDUX8X8-unsplash.jpg

 

Supersaas stuurt automatisch een afspraakbevestiging. Bij elke afspraak is dat dezelfde tekst, los van informatie over de specifieke afspraak.

Een dag van te voren krijgt elke client een herinnering via sms en een e-mail net nogmaals een tekst over afspraak online of op de praktijk.

Belangrijk is dat we dit goed communiceren naar clienten toe.
Ik heb er nu van gemaakt dat indien we niet specifiek zeggen dat een afspraak online is, de afspraak op de praktijk is. Als mensen dan niet online aanwezig zijn maar wel in de praktijk, dan is dat minder erg dan dat ze wachten op zwangerenportaal en wij niet op komen dagen.

Open for suggestions.

 


Tekst

Belangrijke informatie voor je consult:

 

Bijzondere tijden vragen om een bijzondere aanpak. Daarom kan je afspraak op twee manieren verlopen.

 

1. We spreken elkaar online via videoconferencing of telefonisch. (Intakes zijn altijd telefonisch of via videoconferencing.)

2. Je komt naar onze praktijk voor een consult.

----------------

1. We spreken elkaar via videoconferencing of telefonisch.

Vooraf hoor je van ons of je op de praktijk verwacht wordt of dat we je telefonisch / online spreken. Heb je niets gehoord van ons dan wordt je op de praktijk verwacht voor een consult.

 

----------------

2. Je komt naar onze praktijk voor en consult.

Krijg je geen e-mail met het verzoek je consult online te doen, dan zien we je graag op de praktijk. Daarvoor gelden een paar spelregels.

- Kom alsjeblieft alleen.

Om besmetting te voorkomen zijn we verplicht om niet meer mensen toe te laten dan enkel onze cliënt. Je partner mag dus helaas niet me naar binnen. Je kunt altijd je partner de afspraak via videoconferencing (FaceTime/skype/.o.i.d.) laten bijwonen. We hebben hiervoor een statief welke je kunt gebruiken.

- Heb je symptomen van het COVID-19 virus, dan mag je NIET komen. (Koorts / hoesten /niezen/ kortademig). Bel ons dan direct. Help ons je zo lang mogelijk zorg te kunnen blijven verlenen.

- Wij hebben vier eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Mochten die vol zijn, let dan op, het is betaald parkeren buiten het hek.

 

Speciaal voor jou hebben we een klanten-app. Heb je deze nog niet gedownload. Doe dat dan direct via https://bit.ly/38UjDkx

Wij horen graag hoe je ervaring is met ons. Hier kun je je ervaring achterlaten: https://klantenvertellen.nl/enquete/praktijk_onder_de_linde

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 023-890 28 14.

We kijken uit naar je komst!

 

Hartelijke groeten,

Praktijk Onder De Linde

 

Koninginneweg 113
2012 GM Haarlem


 Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 16 april 2020 18:26