Please enable JS

COVID-19 | Bericht van het crisisteam

22 mrt 2020 / Written by  / Intranet

Lees hier een belangrijk bericht van het crisisteam van 21 maart 2020 over het gebruik van PBM's (Persoonlijke Beschermings Middelen) en de regeling omtrent "weigeringen".

"Bij deze wat punten die wij met jullie willen delen:
 
PBM
 
Willen jullie bij gebruik van een set een app-je sturen naar Nienke zodat wij de voorraad kunnen bijhouden en julie op tijd weer kunnen voor zien van nieuwe PBM (dit kun je zelf direct doen indien nodig, aw)
 
Volgende week zal (sic) er weer pakketen Jullie kant op komen. Met name brillen voor iedereen.
 
Tot maandag 23 maart zullen wij bij partus waar wij kiezen om in druppelisolatie te gaan (Bril,masker,jas,handschoenen) de kraamverzorgster voorzien van een chirurgisch masker en bril. 
 
Mochten jullie in het kraambed zzp-ers tegen komen die geen PBM hebben dan verzoeken wij jullie hen te verwijzen naar Petra de Wilde van de kraamvogel (06 30 31 01 40)
 
Als in het kraambed hoestende moeders borstvoeding geven mag je hen een chirurgisch masker geven. 
 
Er zullen op de verloskamers vieze en schone gangen zijn. Geef bij aanmelding van je poliklinische partus aan of je een schone dame hebt of een barende die verkoudheidsklachten heeft.
 
Weigeringen
 
Wij hebben met het Spaarne Gasthuis afgesproken dat we niet geweigerd worden. Als dit wel moet gebeuren dan zal de supervisor, coördinator of klinisch verloskundige contact op nemen met het Rode kruis ziekenhuis. 
Wij hoeven dus NIET zelf te bellen.
Er is tussen het Spaarne gasthuis en Rode kruis contact geweest en afspraken gemaakt."


Rate this item
(0 votes)