Please enable JS
Wil je een afspraak maken of heb er vragen?

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kun je het contactformulier invullen.

 

Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 06 14 42 64 92 of via WhatsApp.

In onze app kun je ook veel informatie vinden.

mail@praktijkonderdelinde.nl

Koninginneweg 113
2012 GM Haarlem

Wie zijn wij

Gestart in 2016 is Praktijk Onder De Linde uitgegroeid tot een middelgrote verloskundigen- en echoscopiepraktijk. Steeds meer zwangeren in de regio Haarlem weten onze vernieuwende aanpak te waarderen.

Gestart vanuit een geloof dat zorg voor zwangeren nog prettiger en beter kan dan dat het al is. Wij proberen alle puntjes op de 'i' te zetten zodat jij zo prettig mogelijke zwangerschap hebt.


IMG_1636-4.jpg

Eefje Verdonk

Verloskundige - Echoscopiste
Manager Echoscopie

didi web

Didi Hemmer

Verloskundige

Marloes web

Marloes van Schagen

Echoscopiste | Verloskundige

IMG_1668-4.jpg

Arno Walter

Directeur

IMG_1663-4.jpg

Marieke Apon
 

Verloskundige | Lactatiekundige
Manager Verloskunde

Ylva web 750x500

Ylva Pisters

Verloskundige

Simone web

Simone van Geem

Algemeen Manager | Coach

IMG_9328web S.jpeg

Astrid Burghout 
 

Yogadocent | Kraambedmassages

 


Eefje Verdonk

Eefje is al jaren werkzaam als verloskundige. Na haar studie in Amsterdam is ze als verloskundig waarneemster aan de slag gegaan bij veel praktijken. In die tijd heeft zo ook veel gewerkt voor verschillende Haarlemse praktijken.

Om meer verdieping te krijgen is Eefje in 2009 in het OLVG in Amsterdam gaan werken. Hier heeft ze als klinisch verloskundige veel kennis opgedaan in het begeleiden van gecompliceerde bevallingen. Deze kennis neemt ze nu mee terug naar Praktijk Onder De Linde.

Naast verloskundige is Eefje ook een van onze echoscopistes voor zowel de medische echo’s als de pretecho’s. 

Je kunt haar ook alles vragen over het dragen van je kindje in een draagdoek. Als gecertificeerd draagconsulent kan ze je de beste knopen leren en alles vertellen over de verschillende doeken en draagsystemen.

Eefje heeft 1 dochter, woont in Haarlem en is getrouwd.  

BIG-nummer: 9908706303


 


Marieke Apon

Marieke is een bekend gezicht in Haarlem. Ze heeft 7 jaar als verloskundig waarneemster gewerkt bij praktijk Aan het Spaarne. Marieke kent, als echte Haarlemse, de stad en de omgeving als geen ander.

Kenmerkend voor Marieke is dat zij de beste zorg wil leveren en alle tijd besteed aan jouw wensen. Haar achtergrond als lactatiekundige zorgt ervoor dat je met al je vragen over borst- en flesvoeding bij haar terecht kunt.

Marieke is de trotse moeder van 1 dochter en 2 zoons en woont met haar man heerlijk op hun woonark in Haarlems water.

BIG-nummer: 69911601403

Simone van Geem

Voor Simone is een massage een uitnodiging om naar je diepste zelf te luisteren, te leren begrijpen wat je lichaam je wil vertellen, Maar niet alleen je lichaam, ook je geest en daardoor je algehele gevoel van welbevinden te vergroten. Haar massage is bedoeld om je natuurlijke balans weer te vinden en te behouden.

Ze streeft ernaar om de massages af te stemmen op jouw persoonlijke behoefte door diverse massagestijlen toe te passen. Of je nu een ontspanningsmassage, een sportmassage, een bindweefselmassage, een Deep Tissue massage of een zwangerschapsmassage wilt, door haar uitgebreide opleidingsachtergrond kan ze de massagebehandelingen zodanig aanpassen dat deze optimaal effectief zijn.

Voor Simone zijn massages, maar ook andere vormen van lichaamswerk als yoga en pilates, noodzakelijk om stress en ziekte te voorkomen. Samen met Simone geloven wij dat het regelmatig ontvangen van massages heilzaam is en bijdraagt aan je gezondheid. Sinds 2018 is Simone eigenaar van Oilistic.


 


Didi Hemmer

Sinds 2017 werkt Didi bij ons als verloskundige.
Didi is afkomstig uit het mooie Almelo en heeft gestudeerd in Maastricht. Ondertussen woont Didi alweer een tijd, samen met haar vriend, in Haarlem en is ze al een echte mug geworden. Didi is verloskundige en gespecialiseerd in anti-conceptie. Ze plaatst alle spiralen, maar kan ook al je andere vragen rondom anti-conceptie beantwoorden.
Didi is een charmante en vooruitstrefende verloskundige en voelt zich zodoende dan ook als een vis in het water bij ons.

BIG-nummer: 59923452703

Ylva Pisters

Sinds 2018 werkt Ylva bij Praktijk Onder De Linde.
Ylva is geboren in Venray en opgegroeid in Bemmel. Ze heeft 5 jaar in Maastricht gewoond en is in de zomer van 2018 naar Haarlem verhuisd.
Ze woont ze samen met haar vriend en werkt ze sindsdien met veel plezier en enthousiasme als verloskundige bij Praktijk Onder De Linde.
Ylva vindt persoonlijke zorg en keuzevrijheid tijdens je zwangerschap en bevalling erg belangrijk, en zal daarom altijd haar best doen om de zorg te bieden die bij jullie past. En daarom past Ylva ook zo goed bij ons.

BIG-nummer: 49924432603


 


Libby Halevi

It was perhaps in an epic cliche yoga moment, that on a yoga mat after a great class that an a ha moment came to Libby. She realised she could do something on a daily basis that would help her connect with her body in a positive way, brings calmness and reminded her of her inner strength.
Most importantly it helped her embrace every wave that life brought her way.

She received her RYT 200 hour teacher training in Liquid Flow Yoga with Simon Park. In addition, she followed many vinyasa based workshops.
She trained with Birthlight in both Perinatal and Postnatal yoga.
Sha has also followed further yoga alliance teaching modules in Women’s Wisdom (empowerment, fertility & pelvic floor) with Nianna Bray and in partner yoga through Rainbow Yoga. In addition, she also trained in further yoga alliance teaching modules in baby & toddler yoga from Jip & Jan Academie in the Netherlands.

Libby has been with us since 2017 and has already gained a fast following of Onder De Linde Mums with her positive vibes and personal touch.


 


Arno Walter

Arno vormt de directie van Praktijk Onder De Linde. Hij heeft Commerciele Economie aan de HES-Amsterdam gestudeerd en Bedrijfskundige Economie aan de VU. Hij is nu bezig met een Master Management Wetenschappen.

Arno heeft jaren gewerkt als projectmanager en consultant. Nu geeft hij nog enkele colleges op de Hogeschool van Amsterdam. Hij doceert daar in de Minor Beleggen.

Mocht je vragen hebben aan Arno dan kun je hem natuurlijk altijd benaderen.Kijk ook eens hier hoe de ervaringen van anderen zijn, of laat je eigen ervaring achter.