Please enable JS
Contact

Spoed

Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 06 14 42 64 92

Geen spoed

Dan kun je ons bereiken op:

023-8902814

 Maandag  08.30 - 12.30 
 Dinsdag  08.30 - 17.00
 Woensdag  Gesloten
 Donderdag  08.30 - 17.00
 Vrijdag  08.30 - 12.30
 Zaterdag  Gesloten
 Zondag  Gesloten

WhatsApp
06-14426492 

E-mail 
mail@praktijkonderdelinde.nl

In onze app kun je ook veel informatie vinden.

Koninginneweg 113
2012 GM Haarlem

Wie zijn wij

Gestart in 2016 is Praktijk Onder De Linde uitgegroeid tot een middelgrote verloskundigen- en echoscopiepraktijk. Steeds meer zwangeren in de regio Haarlem weten onze aanpak te waarderen.

Gestart vanuit een geloof dat zorg voor zwangeren nog prettiger en beter kan dan dat het al is. Wij proberen alle puntjes op de 'i' te zetten zodat jij zo prettig mogelijke zwangerschap hebt.


IMG_1636-4.jpg

Eefje Verdonk

Verloskundige - Echoscopiste
Manager Echoscopie

didi web

Didi Hemmer

Verloskundige & Echoscopiste

Praktijk Onder De Linde_AL.jpg

Anouk Ligthart

Verloskundige

Onderdeline-240.jpg

Marieke Apon
 

Verloskundige | Lactatiekundige
Manager Verloskunde

Ylva web 750x500

Ylva Pisters

Verloskundige

 


Eefje Verdonk

Eefje is al jaren werkzaam als verloskundige. Na haar studie in Amsterdam is ze als verloskundig waarneemster aan de slag gegaan bij veel praktijken. In die tijd heeft zo ook veel gewerkt voor verschillende Haarlemse praktijken.

Om meer verdieping te krijgen is Eefje in 2009 in het OLVG in Amsterdam gaan werken. Hier heeft ze als klinisch verloskundige veel kennis opgedaan in het begeleiden van gecompliceerde bevallingen. Deze kennis neemt ze nu mee terug naar Praktijk Onder De Linde.

Naast verloskundige is Eefje ook een van onze echoscopistes voor zowel de medische echo’s als de pretecho’s. 

Je kunt haar ook alles vragen over het dragen van je kindje in een draagdoek. Als gecertificeerd draagconsulent kan ze je de beste knopen leren en alles vertellen over de verschillende doeken en draagsystemen.

Eefje heeft 1 dochter, woont in Haarlem en is getrouwd.  

BIG-nummer: 9908706303


 


Marieke Apon

Marieke is een bekend gezicht in Haarlem. Ze heeft 7 jaar als verloskundig waarneemster gewerkt bij praktijk Aan het Spaarne. Marieke kent, als echte Haarlemse, de stad en de omgeving als geen ander.

Kenmerkend voor Marieke is dat zij de beste zorg wil leveren en alle tijd besteed aan jouw wensen. Haar achtergrond als lactatiekundige zorgt ervoor dat je met al je vragen over borst- en flesvoeding bij haar terecht kunt.

Marieke is de trotse moeder van 1 dochter en 2 zoons en woont met haar man heerlijk op hun woonark in Haarlems water.

BIG-nummer: 69911601403 


Didi Hemmer

Sinds 2017 werkt Didi bij ons als verloskundige.
Didi is afkomstig uit het mooie Almelo en heeft gestudeerd in Maastricht. Ondertussen woont Didi alweer een tijd, samen met haar vriend, in Haarlem en is ze al een echte mug geworden. Didi is verloskundige en gespecialiseerd in anti-conceptie. Ze plaatst alle spiralen, maar kan ook al je andere vragen rondom anti-conceptie beantwoorden.
Didi is een charmante en vooruitstrefende verloskundige en voelt zich zodoende dan ook als een vis in het water bij ons.

BIG-nummer: 59923452703

Ylva Pisters

Sinds 2018 werkt Ylva bij Praktijk Onder De Linde.
Ylva is geboren in Venray en opgegroeid in Bemmel. Ze heeft 5 jaar in Maastricht gewoond en is in de zomer van 2018 naar Haarlem verhuisd.
Ze woont ze samen met haar vriend en werkt ze sindsdien met veel plezier en enthousiasme als verloskundige bij Praktijk Onder De Linde.
Ylva vindt persoonlijke zorg en keuzevrijheid tijdens je zwangerschap en bevalling erg belangrijk, en zal daarom altijd haar best doen om de zorg te bieden die bij jullie past. En daarom past Ylva ook zo goed bij ons.

BIG-nummer: 49924432603


 

 

Anouk Ligthart

Sinds 2021 werkt Anouk bij Praktijk Onder De Linde.
Anouk vertelt graag wat over zichzelf.


"Hallo, leuk om je te ontmoeten!

Mijn naam is Anouk Ligthart.

Je kunt mij tegenkomen op het spreekuur en tijdens de diensten. 

Ik zal mijzelf in het kort voorstellen:
Ik heb begin 2020 mijn diploma voor verloskunde in ontvangst mogen nemen. Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Eindhoven. Ik heb verloskunde gestudeerd in Maastricht. Ik heb 4 jaar in Maastricht gewoond en naast mijn studie genoten van het studentenleven. 

Als ik niet werk houd ik mijzelf bezig met schilderen en sporten. 

Ik vind het leuk om met regelmaat terug naar Brabant te gaan om daar mijn familie en vrienden te zien. Ik ben avontuurlijk aangelegd en om die reden heb ik gekozen om te werken in het westen van het land. Ik was nog nooit in Haarlem geweest voordat ik hier kwam werken. Het bevalt mij tot nu toe erg goed! 

Mijn ambities zijn om in de komende vijf jaar het vak verloskunde te combineren met reizen. Ik hoop in de toekomst enige tijd te werken voor een vrijwilligers organisatie die zich inzet voor het verbeteren van verloskundige zorg. 

De reden waarom ik voor het vak heb gekozen is omdat ik er voldoening uit haal om vrouwen te helpen bij de transitie naar ouderschap. Zwanger worden, zwanger zijn én bevallen maak je maar een paar keer mee in het leven. Ik vind het ontzettend speciaal en bijzonder dat ik daar een deel van mag uitmaken! Mocht je vragen hebben of mij beter willen leren kennen, ik sta altijd open voor een praatje!
 
Hopelijk tot gauw,
 
Anouk"

BIG-nummer: 19927937603

Kijk ook eens hier hoe de ervaringen van anderen zijn, of laat je eigen ervaring achter.