Please enable JS
Wil je een afspraak maken of heb er vragen?

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kun je het contactformulier invullen.

 

Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 06 14 42 64 92 of via WhatsApp.

Heb je vragen? Kijk dan ook eens bij onze veel gestelde vragen.

mail@praktijkonderdelinde.nl

Koninginneweg 113
2012 GM Haarlem

Nieuwsbrief

Wie kan je tegenkomen bij ons?

IMG_1636-4.jpg

Eefje Verdonk

Verloskundige - Echoscopiste

didi web

Didi Hemmer

Verloskundige

Marloes web

Marloes van Schagen

Echoscopiste | Verloskundige

Stephanie web

Stephanie van Winsen

Echoscopiste - Verpleegkundige

IMG_1668-4.jpg

Arno Walter

Algemeen Manager | Coach

IMG_1663-4.jpg

Marieke Apon
 

Verloskundige - Lactatiekundige

Ylva web 750x500

Ylva Pisters

Verloskundige

Simone web

Simone van Geem

Algemeen Manager | Coach

IMG_9328web S.jpeg

Astrid Burghout 
 

Yogadocent | Kraambedmassages

 

Eefje Verdonk

Eefje is al jaren werkzaam als verloskundige. Na haar studie in Amsterdam is ze als verloskundig waarneemster aan de slag gegaan bij veel praktijken. In die tijd heeft zo ook veel gewerkt voor verschillende Haarlemse praktijken.

Om meer verdieping te krijgen is Eefje in 2009 in het OLVG in Amsterdam gaan werken. Hier heeft ze als klinisch verloskundige veel kennis opgedaan in het begeleiden van gecompliceerde bevallingen. Deze kennis neemt ze nu mee terug naar Praktijk Onder De Linde.

Naast verloskundige is Eefje ook een van onze echoscopistes voor zowel de medische echo’s als de pretecho’s. 

Je kunt haar ook alles vragen over het dragen van je kindje in een draagdoek. Als gecertificeerd draagconsulent kan ze je de beste knopen leren en alles vertellen over de verschillende doeken en draagsystemen.

Eefje heeft 1 dochter, woont in Haarlem en is getrouwd.  


 

Marieke Apon

Marieke is een bekend gezicht in Haarlem. Ze heeft 7 jaar als verloskundig waarneemster gewerkt bij praktijk Aan het Spaarne. Marieke kent, als echte Haarlemse, de stad en de omgeving als geen ander.

Kenmerkend voor Marieke is dat zij de beste zorg wil leveren en alle tijd besteed aan jouw wensen. Haar achtergrond als lactatiekundige zorgt ervoor dat je met al je vragen over borst- en flesvoeding bij haar terecht kunt.

Marieke is de trotse moeder van 1 dochter en 2 zoons en woont met haar man heerlijk op hun woonark in Haarlems water.
Stephanie van Winsen

Stephanie heeft ervaring als senior verpleegkundige op de afdeling verloskunde in het GeboorteHuis Leiden, onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Ze heeft veel bevallingen begeleid en neemt deze ervaring mee om jou te ondersteunen in je zwangerschap.

Stephanie heeft een "Bachelor of Nursing" en daarnaast heeft ze meerdere specialisaties, waaronder "Obstetrie" en "Obstetric High Care".

Stephanie zul je tegenkomen binnen onze praktijk als echoscopiste voor zowel de medische echo’s als de pretecho’s.

Stephanie woont in Warmond, is getrouwd en heeft ook nog een hele lieve hond. 

Simone van Geem

Voor Simone is een massage een uitnodiging om naar je diepste zelf te luisteren, te leren begrijpen wat je lichaam je wil vertellen, Maar niet alleen je lichaam, ook je geest en daardoor je algehele gevoel van welbevinden te vergroten. Haar massage is bedoeld om je natuurlijke balans weer te vinden en te behouden.

Ze streeft ernaar om de massages af te stemmen op jouw persoonlijke behoefte door diverse massagestijlen toe te passen. Of je nu een ontspanningsmassage, een sportmassage, een bindweefselmassage, een Deep Tissue massage of een zwangerschapsmassage wilt, door haar uitgebreide opleidingsachtergrond kan ze de massagebehandelingen zodanig aanpassen dat deze optimaal effectief zijn.

Voor Simone zijn massages, maar ook andere vormen van lichaamswerk als yoga en pilates, noodzakelijk om stress en ziekte te voorkomen. Samen met Simone geloven wij dat het regelmatig ontvangen van massages heilzaam is en bijdraagt aan je gezondheid. 

Didi Hemmer

Sinds eind 2017 werkt Didi bij ons als verloskundige. Didi brengt veel enthousiasme en passie voor het vak mee en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je kunt Didi tegenkomen tijdens het spreekuur en in de diensten.

  

Arno Walter

Arno zal je niet vaak tegenkomen, hij opereert achter de schermen van Praktijk Onder De Linde. Arno heeft Commerciele Economie aan de HES- Amsterdam gestudeerd en Bedrijfskundige Economie aan de VU. Hij is nu nog bezig met een Master management Wetenschappen.

Arno heeft jaren gewerkt als projectmanager en consultant. Nu geeft hij nog enkele colleges op de Hogeschool van Amsterdam. Hij doceert daar in de Minor Beleggen.

Arno is bij Praktijk Onder De Linde Algmeen Manager. Hij houd zich bezig met de strategie van de organisatie, regelt de financiële zaken en ondersteunt de andere medewerkers waar nodig.

Arno is tevens gediplomeerd coach met veel ervaring in coaching binnen zowel profit als non-profit organisaties.

Mocht je vragen hebben aan Arno dan kun je hem natuurlijk altijd benaderen.Via deze pagina zullen we je op de hoogte houden van alle mensen die je bij ons kunt tegenkomen.